Kezdőlap » Nyereményjáték

Nyereményjáték

Mit szólna egy 5000 Ft-os Randolf Hunt bőrkabát vásárlási utalványhoz – INGYEN?

Nekünk fontos, hogy vásárlóinknak örömet szerezzünk, ezért úgy döntöttünk, hetente kisorsolunk egy 5000 Ft-os Randolf Hunt vásárlási utalványt a  nyereményjátékunkra jelentkezők között! A vásárlási utalványt természetesen bármelyik, az Ön által kiválasztott bőrkabát vagy egyéb bőráru vásárlásánál felhasználhatja (30.000 Ft feletti vásárlás esetén), a Randolf Hunt üzleteiben (Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza).
A sorsolás időpontja minden héten hétfőn 10:00 óra, ezt követően tüntetjük fel a nyertes nevét honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontjában, illetve emailen elküldjük a nyertesnek az 5000 Ft-os utalványról szóló igazolást, amit kinyomtatva a hozzá legközelebb eső Randolf Hunt üzleteibe fél éven keresztül levásárolhat! Fontos! Az utalvány más akcióval nem vonható össze, azaz csak teljes áru vásárlása esetén váltható be!

Mit kell tennie ahhoz, hogy az Öné legyen az 5000 Ft-os Randolf Hunt bőrkabát vásárlási utalvány?

Először is a legfontosabb, hogy jelentkezzen nyereményjátékunkra! Ehhez pusztán annyit kell tennie, hogy a lenti jelentkezési mezőkben pontosan megadja nevét és e-mail címét. Néhány perccel később kap tőlünk egy automatikus e-mail üzenetet, amivel megerősítheti jelentkezését és ezzel máris esélyt adott magának arra, hogy az Öné legyen az 5000 Ft-os vásárlási utalvány.

Az átvételről és a felhasználásról

Ha minden feltételnek eleget tesz, akkor az 5000 Ft-os bőrkabát vásárlásra jogosító utalványát elküldjük Önnek a megadott email  címére, amit kinyomtatva be kell vinnie a Randolf Hunt bőrkabátbolt Önhöz legközelebb eső üzleteiben és 30.000 Ft feletti vásárlásnál, féléven keresztül felhasználhat (1136 Budapest, XIII. ker Balzac u. 17-19. 4029 Debrecen, Csapó u. 58., 3527 Miskolc, Széchenyi u. 119., 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.)!
Jelentkezzen MOST!

Az alábbi mezőkbe írja be adatait!


Sok szerencsét!