Kezdőlap » Gyártóknak

Gyártóknak

Kizárólag kiváló minőségű és válogatott bőrökből dolgozunk, melyeket saját magunk szerzünk be. Az egyenletes és jó minőségű gyártás érdekében törekszünk az állandó minőségű bőrök vásárlására.

A beszerzett bőröket igény esetén, varrodák és bőrruházat gyártók részére is szállítani tudjuk!

Három féle bőr, valamint irha alapanyagot kínálunk:

Juhnappa: Az olcsóbb árfekvésű, gazdaságostól a prémium kategóriáig, általában három-négyféle van raktáron. Standard minőségből 6-8-féle színt raktározunk. Természetesen ezek változhatnak is, és egyedi színek beszerzését is meg tudjuk oldani.

Kecske bőr: Ennek a bőrnek bicolor fajtáját forgalmazzuk, amelyik koptatható, illetve antikolható (koptatással kartonszínű barnára kopik).

Marha bőr: Marha bőrből forgalmazunk egy standard minőséget, ami egy nagy testű tiszta felületű, gazdaságosan szabható anyag. Vastagsága 0,7-0,9 mm. Másik marha bőrünk egy kisebb testű borjúbőr, amely selymesebb fogású, karakteresebb árucikk.

Bárány irha: Az általunk forgalmazott irha finom, bársonyos tapintású, szép, egységesen velúros felületű. Szőre selymes tapintású, és pár árnyalattal eltér a bőr színétől. Ettől még reprezentatívabb, elegánsabb a belőle készített irha kabát. Mérete bőrönként 6-8 kadrát.

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőség: 06 70 557-1150