Kezdőlap » Termékeinkről

Termékeinkről

Minden általunk készített magyar bőrruházati termék válogatott alapanyagokból, gondos munkával és minőségi kellékekkel készül. Mi mindent megteszünk azért, hogy a vevőink és megrendelőink maximálisan meg legyenek elégedve a nálunk vásárolt ruháikkal!

Black Bear, Randolf Hunt nevű saját gyártású termékeink mellett más márkák,  így például a népszerű és közismert London Brandot is megtalálod üzleteinkben. Maximális figyelmet fordítunk arra, hogy boltjainkba csak a legjobb alapanyagú és felszereltségű (YKK húzózárak és 100%-os viscose bélés) darabok kerüljenek ki, így Téged nem érhet csalódás vagy kellemetlen meglepetés a próbálás során. Varrodánkban Dürkopp Adler és Brother típusú speciális bőrvarrógépekkel dolgozunk, így biztosan nem kell aggódnod a varrás menti szakadások vagy foszlások miatt.

Abban az esetben, ha méretre igazításra van szükséged (alja/ujja levágás), mi INGYEN megcsináljuk!  Üzleteinkben találhatók exkluzív egyedi bőrkabátok és irhabundák is, amelyeket szintén érdemes megtekinteni, ha valami igazán különlegeset és egyedit keresel!

Felkeltettük az érdeklődését? Nézzen szét bőr és irhatermékeink között online, vagy keresse fel az Önhöz legközelebb eső üzletünket!